Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin
Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin

Školení

Zašlete nám dotaz

Máte zájem o jiné, individuální školení nebo jiný termín? Neváhejte nás kontaktovat.

Požadavky norem BRC a IFS a FSSC 22000

Termín
Místo konání

02. 03. 2021

ON-LINE školení

ON-LINE školení ON-LINE školení

08. 06. 2021

Praha

Školící středisko SVÚ Lysolaje Sídlištní 24/136

26. 11. 2021

Olomouc

BEA centrum Olomouc Tř. Kosmonautů 1288/1

Podrobný výklad jednotlivých požadavků včetně praktických příkladů řešení.

  • Požadavky standardů BRC verze č.8, IFS verze č.6.1, FSSC 4.1, včetně novinek jako je obrana závodu a falšování (zranitelnost) potravin
  • Požadavky na HACCP systém, systém řízení jakosti, Krizový management, stahování výrobků z trhu
  • Požadavky na prostředí závodu, řízení alergenů, řízení kovů, chemikálií a skla)
  • Požadavky na řízení procesu, metrologie, kontrola hmotnosti, požadavky na personál
  • Bude vysvětlen postup při certifikacích
  • Vhodné i pro interní auditory bez větších znalostí systému jako základní kurz před absolvováním kurzu „Interní auditor“

Společné informace pro všechny kurzy

Rozsah/forma:
Vše jednodenní kurzy, 9:00 - 15:00, S výjimkou nových požadavků IFS 7, které je půldenní a to buď 9:00 – 12:00 nebo 13:00-15:00 nebo on-line formou
BONUS:
Praktické příklady, řešení modelových situací, vzorové formuláře, nejčastější neshody při auditech, nastínění nejlepších variant řešení problematických požadavků standardů.
Cena:
1990,- Kč bez DPH, včetně sborníku se vzorovými dokumenty a vzorovými formuláři k nejčastěji vyžadovaným problematickým oblastem, občerstvení, oběd, osvědčení pro účastníky kursu.  S výjimkou nových požadavků IFS7, kde je cena 1490,-Kč a 990,-Kč za on-line školení
Sleva:

Každý čtvrtý a sedmý a devátý účastník jednoho kurzu z jedné firmy zdarma.

Při účasti více pracovníků individuální slevy.

Přihlášení:
Zprávou na info@zajistenikvality.cz, nebo telefonicky na 603 483 530
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace