Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin
Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin

Školení

Zašlete nám dotaz

Máte zájem o jiné, individuální školení nebo jiný termín? Neváhejte nás kontaktovat.

Kurz „Udržování systému HACCP“

Termín
Místo konání

19. 03. 2019

Olomouc

BEA centrum Olomouc Tř. Kosmonautů 1288/1

12. 06. 2019

Praha

Školící středisko SVÚ Lysolaje Sídlištní 24/136

Cílem tohoto kurzu je výklad požadavků systému HACCP, včetně aktuálních změn.

  • Důraz je kladen na integraci do systémů jakosti, probírány jsou i speciální požadavky, které vyžadují standardy BRC a IFS, verzí č.6.
  • Součástí kursu je praktické řešení jednotlivých oblastí HACCP a praktické ukázky HACCP pro libovolné potravinářské výroby
  • Kurz je ideální pro vedoucí týmu a členy vašeho týmu HACCP
  • Účastníci získají znalosti, jak do systému HACCP zapracovat analýzu nebezpečí potravinových alergenů

Společné informace pro všechny kurzy

Rozsah/forma:
Vše jednodenní kurzy, 9:00 - 15:00
BONUS:
Praktické příklady, řešení modelových situací, vzorové formuláře, nejčastější neshody při auditech, nastínění nejlepších variant řešení problematických požadavků standardů.
Cena:
1990,- Kč bez DPH, včetně sborníku se vzorovými dokumenty a vzorovými formuláři k nejčastěji vyžadovaným problematickým oblastem, občerstvení, oběd, osvědčení pro účastníky kursu.
Sleva:

Každý čtvrtý a sedmý a devátý účastník jednoho kurzu z jedné firmy zdarma.

Při účasti více pracovníků individuální slevy.

Přihlášení:
Zprávou na info@zajistenikvality.cz, nebo telefonicky na 603 483 530
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace