Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin
Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin

Školení

Zašlete nám dotaz

Máte zájem o jiné, individuální školení nebo jiný termín? Neváhejte nás kontaktovat.

Kurz „Udržování systému HACCP“

Termín
Místo konání

08. 10. 2024

Olomouc

RCO Centrum Olomouc Jeremenkova 1211/40

19. 11. 2024

Praha

Školící středisko SVÚ Lysolaje Sídlištní 24/136

Cílem tohoto kurzu je výklad požadavků systému HACCP, včetně aktuálních změn.

  • Důraz je kladen na integraci do systémů jakosti, probírány jsou i speciální požadavky, které vyžadují standardy IFS verze č.7. a BRC 8.
  • Součástí kursu je praktické řešení jednotlivých oblastí HACCP a praktické ukázky HACCP pro libovolné potravinářské výroby
  • Kurz je ideální pro vedoucí týmu a členy vašeho týmu HACCP
  • Účastníci získají znalosti, jak do systému HACCP zapracovat analýzu nebezpečí potravinových alergenů

Společné informace pro všechny kurzy

Rozsah/forma:
Jednodenní kurzy, 9:00 - 15:00
Cena jednodenních presenčních kurzů (Praha nebo Olomouc):
2990,- Kč bez DPH, včetně sborníku se vzorovými dokumenty a vzorovými formuláři k nejčastěji vyžadovaným problematickým oblastem. Osvědčení pro účastníky kursu. Občerstvení, oběd;
 
Cena jednodenních ON-LINE kurzů:
2490,- Kč bez DPH, včetně elektronického sborníku a vzorové dokumentace. Osvědčení pro účastníky kursu. 
 
Půldenní kurzy (Nové verze normy BRC a IFS)
9:00-12:00 nebo 16:00-19:00
Cena půldenních kurzů:
1490,- Kč bez DPH, včetně elekzronického sborníku. Osvědčení pro účastníky kursu.
 
Sleva:
Každý čtvrtý a sedmý a devátý účastník jednoho kurzu z jedné firmy zdarma.
 
BONUS:
Praktické příklady, řešení modelových situací, vzorové formuláře, nejčastější neshody při auditech, nastínění nejlepších variant řešení problematických požadavků standardů.

Při účasti více pracovníků individuální slevy.

Přihlášení:
Zprávou na info@zajistenikvality.cz, nebo telefonicky na 603 483 530
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace